Okulumuzda Kariyer Günleri Düzenlendi.

Okul Rehberlik Biriminin öğrencilerimizin kariyer  planlama sürecine destek vermek amacıyla organize ettiği, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih Namal, Okul Müdürümüz Sayın Handan Arslan,  okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımı ile Yıldızlar Holding Genel Müdürü, yapımcı, yazar ve yönetmen Sayin Hasan Yıldız  Okulumuzun konuğuydu. Öğrencilerimizin gelecek planlamasına katkı vermek, destek vermek amacıyla düzenlenen kariyer günleri etkinlikleri kapsamında Sayın Hasan Yıldız mesleki tecrübelerini paylaşarak meslek seçimi konusunda öğrencilerimize çeşitli nasihatlarda bulundular. Kariyer günlerine katılan ve bizden desteklerini esirgemeyen değerli katılımcılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

26.12.2020 376

26-12-202026-12-202026-12-2020