Erasmus KA102 Tatlı Tuzlu Tasarımlar Projemizi Başarıyla Tamamladık.
Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Erasmus KA102 Tatlı tuzlu Tasarımlar Projesini, İtalya'nın Sicilya bölgesi Barcellona Pozzo di Gotto' da iki hafta süreyle 8 öğrenci 4 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirmişlerdir. Proje Kapsamında öğrenciler İtalynın yemek lezzetleri konusunda ve özellikle makarna ve cannollli tatlısının yapımı yerinde yaparak ve yaşayarak öğrenmişlerdir. Öğrenci ve öğretmenlerimiz başarılı bir şekilde yurda dönmüş ve projenin yaygınlaştırma faaliyetlerini başlatmışlardır. Öğrencileremizde kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sunduğunu düşündüğümüz bu proje okulumuzun başarı tablosunda yerini almıştır. Tüm katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.