Okulumuz eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ve Okul Kalite Etiketi Ödülünü Almaya Hak Kazandı.

Okulumuzda  Aysenur Topçu ve Sehriban Toprak tarafından eTwinning projeleri kapsamında yürütülen  3 tane proje ile Ulusal Kalite Etiketi ve Okul Kalite Etiketi ödülünü törenle almaya  hak kazandık.  Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu'ndaki törene, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) Ulusal Destek Servisi eTwinning Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Hülya Bal ile okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Avrupa'da okul ortaklarının kurulması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dil becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen eTwinning projeleri ile eTwinning School tabelasini ve okul kalite etiketi Okul Müdürümüz Handan ARSLAN a takdim edilirken, Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşenur TOPCU Hayatı  Kucaklıyorum Projesi Kalite Etiketini aldı. eTwinning School tabelası hangi ayrıcalıkları tanıyor? *Okulumuz Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacak. *Okulumuz Avrupadaki kaliteli okullar ağının bir parçası olarak tanınacak. *Ayrıca mesleki gelişim icin ogretmenimiz yurt dısına davet edildi ve devami gelecektir.

11.10.2019 209

11-10-201911-10-201911-10-201911-10-201911-10-201911-10-2019