İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap Yılmaz Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Düzenlenen Yarışmada Dereceye Giren Öğrencimizi Makamında Ağırladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap Yılmaz, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapasamında lise kategorisinde düzenlenen Kutadgu Bilig Okumalarından Hareketle Nesne Tasarımı" yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimiz Mehmet Doğan'ı makamında ağırlayarak öğrencimize başarılarının devamını diledi.

28.03.2024 63

28-03-202428-03-202428-03-2024