Hulusi Gürpınar ile

15.12.2023 87

15-12-202315-12-202315-12-2023

ANADOLU’YU YURT KILAN İRFAN ERENLERİ

Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından düzenlenen bir programla öğrencilerimiz Anadolu’nun yurt kılınmasını Tarih ve Edebiyat ikliminde dinledi.

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan AYDIN, Okulumuz da “Toprağı Mayalayan Anadolu İrfan Mektebinin Öncüleri” Adlı bir söyleşi düzenlendi.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Muzaffer ARSLAN moderatörlüğünde sunulan etkinliğimiz coşkuyla izlendi.

SEVGİ ÇİÇEĞİNİN BABASI OKULUMUZDA

Gölbaşımızın aydın kişiliklerinden, Sevgi Çiçeğinin “Babası” Hulusi GÜNPINAR, okulumuzu şereflendirdiler.

Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından düzenlenen programla öğrencilerimiz “Gölbaşımızın Köyden Kente Geçişi” aşamasında yaşananları dinlediler. Özellikle de Ankara’nın Başkent oluşunun ele alındığı programda moderatör Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Muzaffer ARSLAN yönetiminde doyumsuz bir söyleşiyle öğretmen ve öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

Program sonunda Sevgi Çiçeğinin Babası eserlerini imzaladı.